Acties
Door: Eva Verhoeff
Blijf op de hoogte en volg Eva
13 Augustus 2006 | ,
Hallo allemaal,
Vorige week op kamp geweest als leidster van een scoutinggroep. De groep bestaat uit 12 meiden van 16 jaar. Die boden aan om met zijn allen ook iets te gaan doen om geld in te zamelen! Nu moeten alleen nog een leuke activiteit verzinnen waarmee dit gerealiseerd kan worden. Ik zat al te denken aan het wassen van auto's, het doen van boodschappen voor oudere mensen etc. Heeft iemand nog tips dan is dat natuurlijk van harte welkom!
En natuurlijk bedank ik mijn gidsen alvast bij voorbaat voor dit leuke voorstel!
Liefs, Eva
Liefs, Eva