Nieuwe plannen
Door: Eva Verhoeff
Blijf op de hoogte en volg Eva
23 Februari 2009 | ,
Hallo allemaal,
We hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten. We hebben weer een aardig bedrag ingezameld en 17 december hebben we op de kerstmarkt in Friesland babysokjes verkocht. Daarmee hebben we niet een heel groot bedrag opgehaald maar toch weer 60 euro. Alle beetjes helpen. De planning is om in juni weer naar Kenia af te reizen. Dit keer om een bibliotheek op te zetten in Kisumu.
In mei komen een aantal bewoners van Kenia naar Nederland. Als het een beetje meezit reizen we op hun terugweg mee naar Kenia.
We hebben er weer erg veel zin in!
Liefs, Wouter en Eva
We hebben er weer erg veel zin in!
Liefs, Wouter en Eva
24 Februari 2009 - 10:02
Bvanderheijden@zonne:
Hoi Eva,
Ik ben weer zwanger en op 2 mei uitgerekend en was op zoek naar jouw adres voor een geboortekaartje. Ik heb Van Merlenstraat 46 en weet niet of dat juist is?
Door te googlen kwam ik op deze site.
Ben natuurlijk ook erg benieuwd hoe het met jou is en met jou en Wouter natuurlijk?
Ik hoor graag van je.
Groetjes Karen Stuivenga