In Kisumu!! - Reisverslag uit , van Eva Verhoeff - WaarBenJij.nu In Kisumu!! - Reisverslag uit , van Eva Verhoeff - WaarBenJij.nu

In Kisumu!!

Door: Eva Verhoeff

Blijf op de hoogte en volg Eva

14 Oktober 2006 | ,

Na een gezellige avond in de jeugdherberg van Nairobi waar we tot 23.30 gezellig Engels hebben gepraat met vier wereldreizigers hebben we een poging gedaan te slapen. Rond 1.00 uur viel ik eindelijk in slaap om de volgende dag om 06.00 uur wakker te worden. ' s Ochtends stond de taxi al klaar om ons naar het vliegveld te brengen. Daar ingecheckt. De tijd verstreek, onze vlucht zou om 08.00 uur vertrekken maar wegens een technisch mankement werd dat uiteindelijk 08.45 uur. De vlucht met het kleine vliegtuigje viel reuze mee. Het schommelde wel een beetje maar als je gewoon meebeweegt en je mp3 speler goed hard zet is er niks aan :-).

Aangekomen in Kisumu stonden Lotte en Noortje ons al op te wachten. Eindelijk zien we elkaar!

Straks nog een lange bustocht te gaan maar eerst even wat mails sturen!

LIefs Eva

• 15 Oktober 2006 - 08:44

Nathalie:

Ha Eva!

Wat leuk om al je belevenissen te lezen (en jee het was wel een reis, zeg!!). Fijn om te horen dat na wat creativiteit aan beide kanten (haha) alles goed gekomen is.

Veel succes in je eerste week en met het (altijd lastige) Swahili!!!

Groetjes Nathalie

• 16 Oktober 2006 - 06:53

Harry:

gelukkig je bent er nu naar de disco.sms om 5.25 uur in de ochtend is erg vroeg maar ja je hebt dan ook maar drie weken werkze en lfs dad

• 17 Oktober 2006 - 18:39

Paula:

Hi Eva,

Fijn te horen dat je goed bent aangekomen en dat je het naar je zin hebt. Ik ben heel erg benieuwd hoe de aanschaf van de boeken daar verloopt en of je straks e.e.a. naar je zin hebt kunnen realiseren. De eerste training aan 4 personen was al een succes sms-de je mij. Hartstikke goed.

Ik wens je veel succes en veel plezier de komende tijd!

Groetjes Paula

• 19 Oktober 2006 - 17:09

Ibo En Dieuwer.:

Hoi Eva. Hoe verloopt de training? Zijn ze van goede wil? We zijn heel benieuwd naar je volgende verslag op de weblog. Omollo mailde ons dat jullie okay zijn. Al vliegende en kruipende zwarte beestjes gezien. Ze doen echt niks. Maar ik zie ze toch liever verdwijnen. Nog heel veel plezier in Homa Hills en geniet naast de training met volle teugen. Ibo en Dieuwer.

Verslag uit: ,